Edson Velandia

Video en foto's

 

Edson is een belangrijk figuur in de moderne Colombiaanse muziekscene dankzij zijn deelname aan populaire bands als Cabuya en Velandia y la Tigra. Met “El Karateka” tour brengt hij zijn solo-project naar Europa, maar zal hij ook enkele van zijn bekende nummers ten gehoor brengen. Voorafgaand aan het optreden worden de korte films “Completo” y “El Tiple” van Iván Gaona vertoond waarvoor Edson ook de muziek produceerde. Er is gelegenheid om kennis te maken met de artiest en om vragen te stellen. Het evenement vindt plaats in atelier Tanto Nino op het Noordereiland wordt georganiseerd in samenwerking met Tante Nino en Café Cultura. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 11, 2019

October 27, 2019

September 20, 2019

September 8, 2019

August 21, 2019

August 1, 2019

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram