Meeslepende mystieke oosterse melodieën en intrigerende ritmes, waarin de vocale scat en de licks op gitaar direct uit de Indiase klassieke muziek komen. ‘Indian Mood’ verwijst niet alleen naar de muzikale sfeer van India, het slaat vooral op de Indiase scales waarop de musici zich uitleven in hun improvisaties. Samasa is ontstaan uit de samenwerking tussen componist/zangeres en gitarist/ sarod speler Martijn Baaijens. Beiden hebben zich verdiept in zowel westerse als Indiase klassieke muziek en hebben hun wens om beide tradities te laten samenkomen in geïmproviseerde muziek in jazz stijl met bassist Daniël van Huffelen en drummer Kim Weemhoff gerealiseerd. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

January 6, 2020

December 15, 2019

December 9, 2019

November 24, 2019

November 11, 2019

October 27, 2019

September 20, 2019

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram