Op een onbewoond eiland

Hoofdpersoon Prospero komt met dochter Miranda terecht op een eiland, verdreven uit Milaan. Associatieve theatrale lezing met lichtbeelden. Vergelijkingen met Robinson Crusoë en Expeditie Robinson. Verbannen naar een eiland: apostel Johannes, Napoleon, Mandela. Of vluchten naar een eiland: Lampedusa.

Dit is deel 2 in aanloop naar de voorstelling van DE STORM van Shakespeare door SPIN Theaterproducties op 15 mei 2020. JACQUES BÖRGER speelt de heerlijke hoofdrol van PROSPERO, de vorst, magiër en theaterman. Maar zover is het nog lang niet. In de maanden voorafgaand geeft hij ‘theatercollege’s’ gerelateerd aan het stuk.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 24, 2019

November 11, 2019

October 27, 2019

September 20, 2019

September 8, 2019

Please reload

Archive
Please reload

  • Facebook
  • Instagram